Hírek

Együttműködés Támogatás Közösség!

Valyo idén nem fogad(hat) 1%-ot, de a Kortárs Építészeti Központ segít nekünk, hogy tudjatok minket támogatni. A KÉK és a Valyo idén összefog és a beérkezett adományokból közösen dolgozunk majd a budapesti Duna-part felvirágoztatásán és építészeti programokon.Jó érzés, hogy ha segítségre van szükségünk, sok-sok barát áll mellénk. Segítettetek nekünk rengeteg új budapesti helyszín létrehozásban, megmentésében, felépítésében: KikötőBázisSzabihídRómai!Part, hogy csak a legnagyobb Valyo projekteket említsük. A legjobb, amikor együtt ötletelhetünk, kalapálhatunk, festhetünk, szervezhetünk, ünnepelhetünk, de az is nagy nagy segítség amikor pénzzel vagy eszközökkel támogattok minket. Tavaly 507.685 Ft 1%-os adományt kaptunk tőletek és volt olyan év, amikor összesen közel kétmillió forint támogatás futott be hozzánk. Nagyon köszönjük!

 
Idén bajba kerültünk, a NAV törölte a Valyo Egyesületet az 1%-ot fogadók listájáról. A mai napig nem sikerült kideríteni, hogy miért és valószínűleg az 1%-ról való rendelkezés határidejéig már nem is fog sikerülni, pedig többen írtatok már, hogy felajánlanátok. Ezzel olyan szervezetekkel kerültünk egy platformra, mint a Magyar Nemzeti Múzeum vagy A taktaharkányi Református templomért Alapítvány és másik 1176 civil közösség.

 

Együtt színeztük ki 2020-ban a Szabad Rakpartot!

Pecha Kucha a Valyo !Parton a Lánchíd tövében 2014-benSzomorúan bolyongtunk napokat a NAV telefonos loopjaiban és kicsit kilátástalan volt a helyzet, de ekkor érkezett meg a felmentősereg. A közös munkák során a KÉK-esek tudomást szereztek róla, hogy milyen helyzetbe kerültünk. Felajánlották, hogy gyűjtsünk közösen és csináljunk belőle közös projektet. A két szervezet évek óta nagyon jó munkakapcsolatban van, nem volt olyan Valyo helyszín, ahol ne lett volna KÉK-es Pecha Kucha, többször dolgoztunk a Budapest100-on, lassan egy éve szomszédok is vagyunk (a Bartók két végén erősítjük a Bulvárt) és persze részt veszünk a KÉK nagy európai Dunás projektjében is, a DANUrB-ban. 

Ha a budapesti urbánus közösség is támogatja az adója töredékével a közös ötletelésünket, akkor abból csak jó sülhet ki, gondoltuk! 

Így lesz a bajból egy nagyobb közösség és egy még jobb dolog, mint ami előtte volt.
Nagyon köszönjük, hogy támogatjátok a Valyo és a KÉK közös munkáját. Az alábbi adószámon tehetitek meg:

Kortárs Építészeti Központ Alapítvány
Adószám: 18189223-1-43


Így rendelkezz adód 1%-áról